Begeleiding thuis Oud-Beijerland

Begeleiding thuis Oud-Beijerland
Heb je een (licht) verstandelijke beperking? En woon je zelfstandig in Oud-Beijerland? Dan kan je voor al hulpvragen of het gebied van zelfstandig wonen terecht bij begeleiding thuis van Eigenz.

Begeleiding thuis: wat houdt dat in?
Begeleiding thuis, betekent dat de ambulant begeleider bij jou thuis komt en samen met jou kijkt naar waar je hulp bij nodig hebt. Zo kan je zo zelfstandig mogelijk je eigen leven leiden en toch af en toe terugvallen op ondersteuning, wanneer dat nodig is.

Het kan zijn dat je het fijn vindt om hulp te krijgen bij het netjes houden van je woning. Of je kunt de wens hebben om bijvoorbeeld je administratie op orde te krijgen. Ondersteuning van Eigenz is altijd maatwerk en gebaseerd op jouw wensen.

Breed aanbod in Oud-Beijerland
Naast dat we bij jou thuis komen, kan je ook terecht voor andere zorg en ondersteuning bij Eigenz in de Hoeksche Waard en omgeving. Zo kunnen wij je ook begeleiden naar werk of het vinden van een passende dagbesteding. Vind je het leuk om nieuwe contacten te maken? Bezoek dan ons trefpunt in Oud-Beijerland. Verder bieden ook diverse trainingen en therapie├źn.

Begeleiding thuis regelen?
Heb je interesse in begeleiding van Eigenz? Neem dan contact met ons op.

© 2018 Zuidwester  |  Privacy Statement  |  Klachtenregeling


0187 89 8888
eigenz@zuidwester.org

Bezoekadres
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis


Postadres
Postbus 16
3240 AA Middelharnis