Verlengde dagopvang

Ieder kind vindt het fijn om na schooltijd plezier te hebben met leeftijdsgenoten. Eigenz biedt in Spijkenisse een verlengde dagopvang. Kinderen (van 4 tot en met 18 jaar) met een (licht) verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen zich hier in een veilige omgeving écht thuis voelen.

Hoe werkt het?

Verlengde dagopvang is erop gericht om jou als ouder of verzorger te ontlasten. Dit betekent dat je kind na schooltijd met schoolvervoer naar de locatie van de opvang wordt gebracht. Daar wordt door deskundige begeleiders zowel binnen als buiten van alles georganiseerd. Zoals knutselen, spelletjes doen, buiten spelen in de tuin of heerlijk ontspannen in de snoezelruimte. Welke activiteiten worden georganiseerd, zijn altijd afhankelijk van de wensen van je kind.

Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk om aan het einde van de middag een gezonde, warme maaltijd aan te bieden.

Wil je meer informatie?

Verlengde dagopvang wordt gefinancierd door de Wet Langdurige Zorg (Wlz) of via de Jeugdwet via de gemeente. Kijk voor meer informatie bij het zorgloket van je gemeente. Heb je andere vragen of wil je graag een kijkje nemen bij de verlengde dagopvang? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.


Neem contact op  


Buitenschoolse opvang Eigenz
P.J. Bliekstraat 3
Spijkenisse

dinsdag en donderdag van 15.30 tot 19.00
Op dinsdag en donderdag is de verlengde dagopvang in Spijkenisse. Corien is één van de Eigenz medewerkers en vertelt hoe een middag er op de opvang eruit ziet.
“Het menu maken we samen met de kinderen”

Corien: “Wanneer de kinderen binnenkomen, drinken we limonade met elkaar, met iets lekkers erbij. De kinderen kunnen dan hun verhaal doen. Daarna gaan we naar het lokaal om te spelen, te knutselen of naar muziek luisteren. Met mooi weer kunnen we naar buiten. Ook gaan we weleens naar de...

© 2018 Zuidwester  |  Privacy Statement  |  Klachtenregeling


0187 89 8888
eigenz@zuidwester.org

Bezoekadres
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis


Postadres
Postbus 16
3240 AA Middelharnis