Respijtzorg: logeren

Het langdurig zorgen voor een kind met extra zorgbehoeften kan zwaar zijn. Daarom bieden we tijdelijke zorg aan, zodat de thuissituatie even ontlast wordt. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze logeermogelijkheden in de Boegspriet in Oostvoorne. De Boegspriet is een groepsaccommodatie voor tijdelijk verblijf van kinderen met een (licht) verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Alle faciliteiten zijn aanwezig

De Boegspriet is geheel ingericht om kinderen met een beperking een fijn tijdelijk verblijf inclusief 24-uurszorg te bieden. Het logeerhuis is prachtig gelegen in de duinen van Oostvoorne, vlakbij zee en strand. Aan het huis is een grote, afgesloten buitenspeelplaats met buitenspeelgoed, zoals schommels, driewielers en skelters. Zowel de accommodatie als de inrichting is compleet rolstoelvriendelijk. Zo zijn er hoog-laagbedden en is er aangepast sanitair aanwezig.

Tijdens het verblijf wordt van alles georganiseerd, afhankelijk van de wensen van het kind. Van gezellige binnen- en buitenactiviteiten tot dagjes weg.

Wil je meer informatie?

Het verblijf in de Boegspriet wordt gefinancierd door de Wet Langdurige Zorg (Wlz) of via de Jeugdwet via de gemeente. Meer informatie? Ga naar het zorgloket van de gemeente in jouw woonplaats of kijk op www.boegspriet.nl.

Heb je andere vragen of wil je graag een kijkje nemen bij de Boegspriet? Neem dan contact op met Astrid Viaanen.

Email: a.viaanen@zuidwester.org

Telefoon: 06-51892485

0187-898888 (maandag t/m vrijdag)

0181-484963 (zaterdag en zondag)

 

Adres De Boegspriet:

Duinlaan 47b

 3233 EB Oostvoorne