Logeerhuis de Boegspriet

Logeerhuis De Boegspriet

Zon, zee, strand én.. de zorg die jij nodig hebt. Er even lekker tussenuit, nieuwe vrienden maken en activiteiten ondernemen die jij leuk vindt. Dat is logeren in een logeerhuis.
De Boegspriet is een logeerhuis dat prachtig gelegen is in de duinen van Oostvoorne. Zee en strand zijn vlakbij. In de omgeving zijn veel uitstapjes mogelijk, zoals naar een kinderboerderij, speeltuin of gewoon een ijsje eten in het dorp. 

Voor wie?

Logeren in een logeerhuis is speciaal bedoeld voor kinderen en volwassenen met een beperking. In de Boegspriet vind je alles wat je nodig hebt. De bungalow is volledig rolstoeltoegankelijk en ingericht voor mensen met een lichamelijk beperking, zoals hoog-laag bedden en aangepast sanitair. Wanneer je in de Boegspriet verblijft, zul je je geen moment vervelen, er wordt van alles georganiseerd. Wil je liever wat meer rust? Ook geen probleem, niets hoeft en (bijna) alles mag!

Specialistische zorg en ondersteuning in het logeerhuis

Wanneer je komt logeren in ons logeerhuis, krijg je 24 uur per dag precies de zorg die je nodig hebt. Of je nu veel zorg en ondersteuning nodig hebt of alleen begeleiding bij bepaalde taken, alles is mogelijk. Onze begeleiders vinden het fijn dat jij er bent!

Je kunt in de weekenden en vakanties in het logeerhuis logeren. Wil je zien hoe logeerhuis de Boegspriet eruit ziet? Bekijk dan hier de website.

Inspirerende verhalen


"De Boegspriet is als een feest voor mij"
Lees verhaal
© 2018 Zuidwester  |  Privacy Statement  |  Klachtenregeling


0187 89 8888
eigenz@zuidwester.org

Bezoekadres
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis


Postadres
Postbus 16
3240 AA Middelharnis