Opvoedondersteuning

Heb je vragen over de opvoeding van je kind of wil je ondersteuning bij bepaald gedrag van je kind? Dan is Eigenz er voor jou. Wij komen bij je thuis en kijken samen met jou waar we je mee kunnen helpen. Eigenz biedt zowel opvoedondersteuning als gezinsondersteuning.

Opvoedondersteuning

Wanneer je kind een (licht) verstandelijk beperking heeft, kun je bepaalde vragen hebben. Over de ontwikkeling van je kind, het sociale gedrag of bijvoorbeeld de manier van spelen. Of je hebt vragen over de alledaagse dingen zoals slapen, eten of zindelijkheid. De deskundige medewerkers van Eigenz zijn gespecialiseerd in dit soort vraagstukken en helpen je graag. Zodat jij praktische adviezen krijgt waar je écht wat mee kan. Dat is opvoedondersteuning bij Eigenz.

Gezinsondersteuning

Als het niet lekker loopt in jouw gezin, kan Eigenz jou helpen. Bijvoorbeeld op het gebied van administratie, huishouden of met sociale contacten. Samen kijken we hoe we jouw gezin kunnen ondersteunen. Dat doen we gewoon bij jou thuis, op een moment dat het jou uitkomt.

Meer weten?

Naast  opvoedondersteuning voor je kind, kan je bij Eigenz ook terecht voor:

Wil je weten hoe Eigenz in jouw leven het verschil kan maken? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. We luisteren graag naar jouw persoonlijke verhaal en gaan graag samen met jou aan de slag met jouw wensen en doelen.

De familie Meesters ontvangt vanaf 2017 gezinsondersteuning van Eigenz. Het gezin bestaat uit ouders en een tweeling van negen jaar. Daarnaast zijn er in de weekenden en vakanties nog andere kinderen van moeder.

Samen met het gezin zijn er doelen opgesteld. Zowel ouders als kinderen hebben hier een bijdrage aan geleverd. Zo zijn het echt doelen van het hele gezin.

Ouders staan erg open voor begeleiding van uit Eigenz. Moeder: "We willen graag leren en ervaren de ondersteuning van Eigenz dan...

© 2018 Zuidwester  |  Privacy Statement  |  Klachtenregeling


0187 89 8888
eigenz@zuidwester.org

Bezoekadres
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis


Postadres
Postbus 16
3240 AA Middelharnis