Over Eigenz

Je woont zelfstandig en kan veel zelf. Toch is het fijn als je bij bepaalde dagelijkse bezigheden ondersteuning kan vragen.

Hiervoor kun je terecht bij Eigenz. Eigenz biedt ambulante begeleiding. Dit betekent dat we ondersteuning geven waar jij het nodig hebt. Bijvoorbeeld bij jou thuis, in jouw buurt of in één van onze trefpunten.
 

Ondersteuning op maat

Samen met jou bepalen we aan welke doelen je wilt werken. Alles is erop gericht dat jij je eigen leven kunt leven.
 

Voor wie?

Eigenz is er voor volwassenen, jongeren en kinderen met een (licht) verstandelijke beperking. Soms in combinatie met psychiatrische problematiek. Ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen bij Eigenz terecht.

Waar kun je terecht?

Eigenz is actief in de regio’s Zuid-Holland, Zeeland en Brabant. Klik op onderstaande kaart voor onze locaties.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van zorg en dienstverlening te waarborgen heeft Eigenz diverse keurmerken. Hieronder staan de keurmerken waar Eigenz bij is aangesloten.

Keurmerken

Aan Eigenz is het Keurmerk Meldcode toegekend. Dit betekent dat Eigenz voldoet aan het protocol Kindermishandeling en Huiselijk geweld.
Bij Eigenz werken aandachtfunctionarissen die kunnen helpen bij het vermoeden van (kinder)mishandeling of huiselijk geweld.Voor de regio’s Goeree-Overflakkee en Zeeland is Eigenz aangesloten bij de Verwijsindex Risicojongeren (VIR)
Dit is een landelijk hulpmiddel voor het registeren van persoonsgegevens van jeugdigen en jongvolwassenen tot 23 jaar. Dit heeft als doel dat hulpverleners en gemeenten effectiever kunnen samenwerken.In de regio’s Rotterdam en Voorne-Putten is Eigenz aansloten bij het Samenwerkings-instrument Sluitende Aanpak (SISA) 

Meer weten?

Wil je meer informatie over wat Eigenz voor jou kan betekenen? Neem contact op met één van onze medewerkers op 0187 89 8888 of stuur een e-mail naar eigenz@zuidwester.org.


Neem contact op  


© 2018 Zuidwester  |  Privacy Statement  |  Klachtenregeling


0187 89 8888
eigenz@zuidwester.org

Bezoekadres
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis


Postadres
Postbus 16
3240 AA Middelharnis