Verlengde dagopvang (VDO)

Gaat jouw kind naar bijzonder onderwijs en wil je als ouder na schooltijd ontlast worden? Dan kan je bij Zuidwester terecht voor verlengde dagopvang.

Verlengde dagopvang is een naschoolse opvang voor kinderen met een (verstandelijke) beperking in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar.

Hoe werkt het?

Verlengde dagopvang is erop gericht om jou als ouder of verzorger te ontlasten. Dit betekent dat je kind na schooltijd met schoolvervoer naar de locatie van de naschoolse opvang wordt gebracht. Daar wordt door deskundige begeleiders zowel binnen als buiten van alles georganiseerd, zoals knutselen, spelletjes doen, buiten spelen in de tuin of heerlijk ontspannen in de snoezelruimte. Welke activiteiten worden georganiseerd, zijn altijd afhankelijk van de wensen van je kind. 

Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk om aan het einde van de middag een gezonde, warme maaltijd aan te bieden.

Waar kan je terecht?

Locatie & adres

Verlengde dagopvang

Telefoonnummer

P.J. de Bliekstraat 3 Spijkenisse

dinsdag en donderdag

van 15.30 tot 19.00

06-12291791

 

Wil je meer informatie?

Verlengde dagopvang wordt gefinancierd door de Wet Langdurige Zorg (Wlz) of via de Jeugdwet via de gemeente. Kijk voor meer informatie bij het zorgloket van je gemeente.

Heb je andere vragen of wil je graag een kijkje nemen bij de verlengde dagopvang? Neem dan contact op met Cora van der Linden.

Email: c.vd.linden@zuidwester.org

Telefoon: 06-12291791