Begeleiding thuis

Je woont zelfstandig en kan veel zelf. Bij sommige activiteiten is het fijn om iemand naast je te hebben staan. Eigenz helpt jou hierbij. Gewoon in jouw eigen omgeving. Onderwerpen waar wij jou mee kunnen helpen zijn:  

  • het aanbrengen van structuur in de dag of week;
  • het organiseren en op orde brengen van je financiële administratie;
  • het aangaan en onderhouden van sociale contacten en relaties;
  • contacten onderhouden met instanties, zoals het UWV, gemeente etc.;
  • het organiseren van het huishouden;
  • het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling;
  • of andere activiteiten waar jij behoefte aan hebt.

Kortom, alles wat jij nodig hebt om zelfstandig te kunnen leven. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie en wat jij nodig hebt. Zodat jij het maximale uit je leven kan halen.

Eigenz, jouw wind mee!

Zelfstandig wonen in Goes

Wil jij zelfstandig wonen in Zeeland? En het liefst met gelijkgestemden? Lees dan hier meer over het huren van een appartement in wooncomplex de Henry.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Eigenz jou kan bieden? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Samen met jou bekijken we wat we voor jou kunnen betekenen.


Neem contact op  

Het verhaal van Robert
Robert is 35 jaar. Sinds 2010 woont Robert zelfstandig in een huurwoning in Rotterdam. Sinds die tijd krijgt hij wekelijks ondersteuning thuis van Alex, een medewerker van Eigenz.

“Het is fijn om op mezelf te wonen”


Robert: “Alex komt mij iedere week een paar uur helpen met moeilijk papierwerk waar ik niet uit kom. Ook als ik andere problemen heb, helpt hij mij. Als ik het moeilijk vind om dit aan te geven, dan ziet Alex dit en helpt hij mij. Verder koken Alex en ik iedere week samen en eten wij het samen op. Het is fijn om op mezelf te wonen en te weten dat ik op Alex kan bouwen als ik hem nodig heb.

Na 11 jaar in de groenvoorziening te hebben gewerkt, ben ik in maart 2018 overgestapt naar trefpunt werk/dagbesteding bij Zuidwester. Ook hier houd ik mij bezig met het groen. Ik leer nu nieuwe dingen zoals het aanleggen van de tuin op de Koningshof en de Boomgaard en verder houd ik het onderhoud bij van speeltuinen. Dit doe ik samen met mijn oud collega Naomi en werkcoaches Monique en Karin.”

© 2018 Zuidwester  |  Privacy Statement  |  Klachtenregeling


0187 89 8888
eigenz@zuidwester.org

Bezoekadres
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis


Postadres
Postbus 16
3240 AA Middelharnis