Het verhaal van Milly Leerentvelt

In februari 2014 werd Renze Leerentvelt geboren. Renze kreeg de diagnose Syndroom van Down. Hoewel hij zich goed ontwikkelde, heeft hij gedurende zijn jeugd veel begeleiding nodig. Via Stichting Down Syndroom kwamen Renze en zijn moeder Milly terecht bij Eigenz.
“Ik voel me enorm gesteund door Eigenz”

Milly: “Samen met ons werd door Eigenz een ondersteuningsplan voor Renze opgesteld. Op deze manier konden we zowel thuis als op het kinderdagverblijf gericht werken aan de stapjes die voor hem relevant waren. Nu, twee jaar later, werken we eigenlijk nog steeds op deze manier aan de ontwikkeling van mijn zoon.”

Onschatbare waarde
Voor Renze is het van onschatbare waarde, dat hij de vertrouwde gezichten van zijn ambulant begeleidsters, met wie hij een goede band heeft opgebouwd, heeft mogen meenemen voor begeleiding op de basisschool.

Delen van geluksmomenten
Voor mij als ouder is het ongelooflijk fijn, dat ik de zorgen, vragen en geluksmomenten kan delen met mensen die mijn zoontje intensief begeleiden en hem door en door kennen. Ik voel me enorm gesteund door Eigenz. Samen zorgen we ervoor dat Renze zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen binnen zijn mogelijkheden.

© 2018 Zuidwester  |  Privacy Statement  |  Klachtenregeling


0187 89 8888
eigenz@zuidwester.org

Bezoekadres
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis


Postadres
Postbus 16
3240 AA Middelharnis