Begeleiding thuis

Wij geloven dat jij je eigen leven kunt leiden en daar helpen we je graag bij! Onderdeel van de ambulante begeleiding  van Eigenz is begeleiding thuis.

Eigenz biedt begeleiding thuis in de volgende regio's:

  • Hoeksche Waard
  • Rotterdam
  • Goeree-Overflakkee
  • Voorne-Putten
  • Zeeland
  • West-Brabant

Begeleiding thuis voor volwassenen

Als (jong) volwassene met een verstandelijke beperking of NAH is het fijn om je eigen huis te hebben en zelfstandig te zijn. Toch kan dat soms ook lastig zijn en is het prettig als er iemand is die jou begeleiding thuis geeft bij zaken waar jij moeite mee hebt. We helpen je om zelf bijvoorbeeld je administratie en huishouden op orde te brengen. Of misschien wil je meer structuur in je dag, maar weet je niet hoe. Samen werken we aan jouw ontwikkeling in het zelfstandig wonen.

Kinderen en begeleiding thuis

Voor ouders van een kind met een verstandelijke beperking kan begeleiding thuis een uitkomst zijn. Zonder dat je ergens naartoe hoeft, kun je ondersteuning krijgen bij praktische zaken of juist op opvoedkundig gebied. Ook op school kan Eigenz kinderen begeleiding bieden en bestaat de mogelijkheid om na school naar de verlengde dagopvang te gaan.

Ondersteuning op maat

Geen mens is hetzelfde en daar past Eigenz zich graag op aan. Samen met jou (en evt. je kind) bespreken we wat jij belangrijk vindt en waar wij jou kunnen helpen. Wij bieden begeleiding thuis op maat.

Logeerhuis de Boegspriet

Thuis zijn is natuurlijk het allerfijnst, maar tijdelijk uit logeren gaan in logeerhuis in Oostvoorne kan wel rust bieden. In de bossen van Oostvoorne, vlakbij de zee, is de Boegspriet een hele fijne plek waar in de weekenden en vakanties 24 uur per dag zorg wordt gegeven.

Meer informatie

Wil jij graag begeleiding thuis van Eigenz of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bekijken we jouw mogelijkheden.

 

 

© 2018 Zuidwester  |  Privacy Statement  |  Klachtenregeling


0187 89 8888
eigenz@zuidwester.org

Bezoekadres
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis


Postadres
Postbus 16
3240 AA Middelharnis